Welkom bij VIPCARE-Thuiszorg
Meer en meer leeft de wens om zo lang mogelijk thuis te willen blijven wonen. Thuis is de belangrijkste, meest vertrouwde plek in uw leven, met een verleden, herinneringen en gewoontes.

Wij begrijpen het belang van dit ‘thuisgevoel’ en soms is professionele ondersteuning daarbij nodig.

Via deze website informeren wij u over onze zorgdiensten, waarbij comfort in uw eigen vertrouwde omgeving uitgangspunt is. Bij ons gaat het om u en uw welbevinden én zorg voor uw kwaliteit van leven.

Als je écht voor iemand zorgt, doe je dat met toewijding, passend bij de thuissituatie en de persoonlijke wensen van iedere cliënt. Dat is waar VIPCARE-Thuiszorg én onze toegewijde professionals voor staan.

VIPCARE-Thuiszorg is er voor iedereen in heel Nederland die zorg en ondersteuning nodig heeft. De zorgprofessionals van VIPCARE-Thuiszorg willen U ontzorgen met passende, kwalitatieve zorg waar U centraal staat in Uw eigen vertrouwde omgeving.

Ieder persoon is uniek, dus ook ieders wensen, behoeften en ideeën. Daarom ontmoeten wij U graag persoonlijk. In dit gesprek is eveneens een verpleegkundige aanwezig. Door goed te luisteren willen wij het verschil maken. Wij informeren en overleggen met U en Uw naasten wat VIPCARE-Thuiszorg voor U kan betekenen.

Uit ervaring weten wij dat wanneer U onverhoopt zorg nodig heeft, er veel op U afkomt. Wij handelen accuraat: onze zorg kan binnen 1 of 2 dagen starten.

De persoonlijke betrokkenheid van onze professionals bij cliënten is groot, de communicatielijnen zijn kort. Daarom kunnen wij te allen tijde snel schakelen bij veranderingen en onvoorziene omstandigheden.

Hier de tekst ...

Hier de tekst ...

TOP